Voor de beste pizza’s en pasta’s bent u bij restaurant Donatello’s Arnhem aan het juiste adres. Donatello’s heeft kwaliteits gerechten tegen een voordelige prijs. 

Altijd gastvrij

Omdat wij al sinds 1987 bestaan, weten velen ons te vinden. Reserveren is niet verplicht, maar geeft u zekerheid over de beschikbaarheid van een plek in ons restaurant. Reserveringen en dieetwensen kunnen zowel per telefoon als online worden doorgeven.

Indien u graag met een grotere groep of gezelschap bij ons komt eten, raden wij u altijd aan om dit op tijd aan ons te melden per mail of telefoon. Indien gewenst stellen wij samen met u een groepsarrangement op, zodat ieder gezelschap kan genieten.

Het beste van de Italiaanse keuken

Pizzeria Donatello’s heeft als basis voor haar menukaart de Italiaanse keuken en kent vele authentieke Italiaanse gerechten als Pizza’s, Pasta’s en Lasagnes. Ook hebben wij voor de kleinere gasten kindermenu’s en kinderpizza’s. Natuurlijk hebben wij de juiste dranken om uw Italiaanse maaltijd te begeleiden. Bij restaurant Donatello’s bent u van harte welkom voor een gezellige avond uit in het centrum van Arnhem.

Afhalen

Ook het afhalen van pizza’s en gerechten is mogelijk, u kunt uw bestelling daarvoor telefonisch doorgeven op 026-4437444 of uw bestelling plaatsen aan de bar.

Openingstijden:

Dinsdag t/m zondag van 16:00 t/m 21:30 geopend.