PASTA’S & RISOTTO

VEGETARISCHE PASTA’S

SPAGHETTI AGLIO, OLIO E PEPERONCINO 7.50
Met knoflook, peterselie, olijfolie en rode pepertjes en Parmezaanse kaas

PENNE RIGATE GRATINATI 8.50
Met vier soorten kaas, courgettes, cherrytomaatjes, champignons en roomsaus in de oven gegratineerd

TAGLIATELLE TARTUFO 9.50
Met gemengde bospaddenstoelen, truffelroomsaus, rucola, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas

PASTA’S MET VLEES

SPAGHETTI BOLOGNESE 7.50
Met een pikante saus van tomaten en rundergehakt
SPAGHETTI CARBONARA 7.50
Met gebakken spekjes en Parmezaanse kaas in roomsaus

PENNE RIGATE ALLA NONNA 8.50
Met kipfilet, spekjes, champignons en romige pestosaus

PASTA CHINO ALLA MARCO POLO 8.95
Pasta uit de wok met stukjes kipfilet, garnalen, bosuitjes, paprika, champignons en knoflook in chilisaus

TAGLIATELLE CON FILETTO DI MAIALE 8.50
Met gebakken varkenshaaspuntjes, champignons, spekjes en courgettes in pestoroomsaus

TAGLIATELLE CON BISTECCA E TARTUFO 9.50
Met gebakken biefstukreepjes, bospaddenstoelen en bosuitjes in truffelroomsaus

PASTA’S MET ZEEVRUCHTEN & VIS

SPAGHETTI GAMBERETTI 9.50
Met garnalen, cherrytomaatjes, knoflook, peterselie, rode pepertjes en olijfolie
TAGLIATELLE SALMONE 8.95
Met gerookte zalm in tuinkruidenroomsaus geserveerd

RISOTTO

VG RISOTTO CON TARTUFO 9.95 
Vegetarische Risotto met truffelolie, bospaddenstoelen, cherrytomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas

RISOTTO AI FUNGHI CON POLLO 9.50
Met gegrilde kipfiletreepjes, champignons, rucola, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas

RISOTTO AI GAMBERETTI 9.95
Bereid met gebakken garnalen, courgettes, cherrytomaatjes, kreeftensaus en Parmezaanse kaas

Voorgerechten – Hoofdgerechten – PASTA’S & RISOTTO – Pizza’s – Kindermenu – Dessert