Pizzeria Donatello’s Leiden

Voor de beste pizza’s en pasta’s bent u bij Donatello’s Leiden aan het juiste adres. Onze pizzeria in het centrum van Leiden heeft kwaliteits gerechten tegen een voordelige prijs.

Het beste van de Italiaanse keuken

Donatello’s heeft als basis de Italiaanse keuken en kent vele authentieke Italiaanse gerechten als Pizza’sPasta’s en Lasagna’s maar tegenwoordig ook diverse Risotto ! Ook hebben wij voor de kleinere gasten kindermenu’s en kinderpizza’s.

Natuurlijk hebben wij ook de juiste dranken om uw lekkere maaltijd te begeleiden. Bij restaurant Donatello’s drinkt u een goede wijn tegen een aangename prijs, daar kan nog eens op gedronken worden.

Reserveren

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met grotere groepen en gezelschappen. In dat geval is het wel verstandig om op tijd te reserveren en uw wensen door te geven. Voor meer informatie over reserveren bij restaurant Donatello’s verwijzen wij u graag naar de pagina reserveren.

Afhalen

Bij restaurant Donatello’s kunt u ook pizza’s en pasta’s afhalen. Geen zin/tijd om te wachten? Bel dan van tevoren met onze medewerkers om uw bestelling door te geven op telefoonnummer:

071-5147938 

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om te wachten aan onze bar!

Afhalen voor bedrijven

Wilt u als bedrijf bij ons afhalen? Belt u dan om uw bestelling door te geven, zodat u niet hoeft te wachten.