Donatello’s Maastricht

Voor de beste pizza’s en pasta’s bent u bij restaurant Donatello’s Maastricht aan het juiste adres. Donatello’s serveert kwaliteits gerechten tegen een voordelige prijs. Vanaf mei 2017 starten wij met een shared dining concept. U kunt onbeperkt (all you can eat) bestellen van onze menukaart voor de vaste prijs van 23.50 pp (genoemde prijs is exclusief dessert en drank). Wij hebben ook een proeverijmenu voor 20,00 p.p. hierbij krijgt u 3 gangen van 2 gerechtjes p.p in klein formaat en een bolletje ijs naar keuze als nagerecht. Of probeer ons 3 gangen pizza/pasta menu vanaf 15,95 p.p.

Natuurlijk kunt u ook gewoon alla carte eten (pizza’s en pasta’s vanaf 7.50).

Altijd gastvrij

Omdat wij veel tevreden gasten ontvangen, weten velen ons te vinden. Reserveren is niet verplicht, maar geeft u zekerheid over de beschikbaarheid van een plek in ons restaurant.  Als er al sprake is van een wachttijd zal deze nooit lang zijn en kunt u alvast een drankje drinken aan onze bar.

Reserveringen en dieetwensen kunnen zowel per telefoon als online worden doorgeven. Het is niet mogelijk om een reservering te maken voor op ons terras.

Indien u graag met een grotere groep of gezelschap bij ons komt eten, raden wij u altijd aan om dit op tijd aan ons te melden per mail of telefoon. Indien gewenst stellen wij samen met u een groepsarrangement samen, zodat ieder gezelschap kan genieten.

Het beste van de Italiaanse keuken

Pizzeria Donatello’s heeft als basis voor haar menukaart de Italiaanse keuken. Ook hebben wij voor de kleinere gasten kinderpizza’s en pasta’s. Natuurlijk hebben wij de juiste dranken om uw Italiaanse maaltijd te begeleiden. Bij restaurant Donatello’s bent u van harte welkom voor een gezellige avond uit in het centrum van Maastricht.

Afhalen

Ook het afhalen van pizza’s en gerechten is mogelijk, u kunt uw bestelling daarvoor telefonisch doorgeven op 043-3218382 of uw bestelling plaatsen aan de bar. 

Openingstijden:

maandag t/m zondag van 16:30 t/m 21:30 uur. Wij zijn alleen gesloten op 24,25,26 en 31 december

Opmerkingen of feedback? Laat het ons weten. Complimentjes? Deel het met anderen of plaats een review op iens.

volg ons ook op Facebook en Instagram