Donatello’s Maastricht

Voor de beste vers bereide pizza’s en pasta’s bent u bij restaurant Donatello’s Maastricht aan het juiste adres. Donatello’s serveert kwaliteits gerechten tegen een voordelige prijs. Al onze gerechten zijn huisgemaakt: ons pizzadeeg wordt vers gezet en laten wij vervolgens 48 uur rijzen, maar ook onze sauzen en soepen en risotto’s worden allemaal zelf bereid. Wij koken niet uit uit pakjes maar met verse ingrediënten die wij dagelijks vers geleverd krijgen. Onze pizza’s en pasta’s zijn verkrijgbaar vanaf 7.50, een 3 gangen menu is er al vanaf 15.95. Voor meer informatie over onze menu mogelijkheden: zie acties.

Altijd gastvrij

Omdat wij veel tevreden gasten ontvangen, weten velen ons te vinden. Reserveren is niet verplicht, maar geeft u zekerheid over de beschikbaarheid van een plek in ons restaurant.  Als er al sprake is van een wachttijd zal deze nooit lang zijn en kunt u alvast een drankje drinken aan onze bar.

Reserveringen en dieetwensen kunnen zowel per telefoon als online worden doorgeven. Het is niet mogelijk om een reservering te maken voor op ons terras.

Indien u graag met een grotere groep of gezelschap bij ons komt eten, raden wij u altijd aan om dit op tijd aan ons te melden per mail of telefoon. Wij beschikken over een grote bovenzaal die geschikt is voor maximaal 80 personen. Indien gewenst stellen wij samen met u een groepsarrangement samen. Wat erg leuk is om met een grotere groep te doen is ons 4 of 5 gangen proeverij menu. Wij serveren dan verschillende gerechten op grote planken en schalen die u samen kan delen. Uiteraard wordt ook hierbij rekening gehouden met eventuele dieetwensen of allergieën.

Afhalen en catering

Ook het afhalen van pizza’s en gerechten is mogelijk, u kunt uw bestelling daarvoor telefonisch doorgeven op 043-3218382 of uw bestelling plaatsen aan de bar. Uw bestelling wordt dan alla minuut vers voor u bereid.
 
Heeft u een feestje of diner thuis en kunt u wel wat hulp gebruiken? Wij denken graag met u mee en kunnen diverse gerechten/ hapjes voor u acteren. informeer gerust naar de mogelijkheden

Openingstijden (vanaf december 2018)

maandag gesloten

dinsdag tot en met woensdag 16:30 t/m 21:30 uur.

donderdag tot en met zondag van 12:00 t/m 21:30 uur.

verder zijn wij gesloten op 24, 25, 26 en 31 december

Opmerkingen of feedback? Laat het ons weten. Complimentjes? Deel het met anderen of plaats een review op tripadvisor.

volg ons ook op Facebook en Instagram