Donatello’s Maastricht

Voor de beste pizza’s en pasta’s bent u bij restaurant Donatello’s Maastricht aan het juiste adres. Donatello’s serveert kwaliteits gerechten tegen een voordelige prijs. Pizza’s en pasta’s zijn verkrijgbaar vanaf 7.50, een 3 gangen menu is er al vanaf 15.95. Voor meer informatie over onze menu mogelijkheden: zie acties.

Altijd gastvrij

Omdat wij veel tevreden gasten ontvangen, weten velen ons te vinden. Reserveren is niet verplicht, maar geeft u zekerheid over de beschikbaarheid van een plek in ons restaurant.  Als er al sprake is van een wachttijd zal deze nooit lang zijn en kunt u alvast een drankje drinken aan onze bar.

Reserveringen en dieetwensen kunnen zowel per telefoon als online worden doorgeven. Het is niet mogelijk om een reservering te maken voor op ons terras.

Indien u graag met een grotere groep of gezelschap bij ons komt eten, raden wij u altijd aan om dit op tijd aan ons te melden per mail of telefoon. Indien gewenst stellen wij samen met u een groepsarrangement samen, zodat ieder gezelschap kan genieten.

Het beste van de Italiaanse keuken

Pizzeria Donatello’s heeft als basis voor haar menukaart de Italiaanse keuken. Ook hebben wij voor de kleinere gasten kinderpizza’s en pasta’s. Natuurlijk hebben wij de juiste dranken om uw Italiaanse maaltijd te begeleiden. Bij restaurant Donatello’s bent u van harte welkom voor een gezellige avond uit in het centrum van Maastricht.

Afhalen

Ook het afhalen van pizza’s en gerechten is mogelijk, u kunt uw bestelling daarvoor telefonisch doorgeven op 043-3218382 of uw bestelling plaatsen aan de bar. 

Openingstijden:

zondag en maandag 16:30 t/m 21:30 uur.

dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 t/m 21.30 uur.

Wij zijn alleen gesloten op 24,25,26 en 31 december

vanaf mei 2018 zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11.00 uur voor lunch.

Opmerkingen of feedback? Laat het ons weten. Complimentjes? Deel het met anderen of plaats een review op tripadvisor.

volg ons ook op Facebook en Instagram