WITTE WIJNEN

Verdicchio Dei Castelli Di Jesi D.O.C.

Deze wijn, afkomstig uit de heuvels rond de plaats Jesi, heeft een stroachtige groene kleur en een delicaat fris aroma met lichte tonen van amandelen. De smaak is goed in balans.

Per glas €3,95

Per fles € 19,50

Cesari Essere Chardonnay del Venetië

Een prachtig toegankelijke Chardonnay van het Veneziaanse land. Heerlijk puur en nu op zijn best. In de neus fruitige aroma’s van citrus en limoen, maar ook van perzik en peer. Zacht en rond in de smaak, makkelijk drinkbaar met goede zuren.

Per glas €3,95

Per fles € 19,50

 

RODE WIJNEN

Essere Merlot delle Venezie Italië

In het prachtige en noordelijk in Italië gelegen Venezië wordt door het beroemde wijnhuis Gerardo Cesari een heerlijke Merlot geproduceerd. Een vriendelijke zachte rode wijn met een soepele fruitige afdronk.

Per glas €3,95

Per fles € 19,50

Montepulciano d’Abruzzo D.O.C. Italië

De streek Abruzzo grenst in het Noorden aan Marche ( Marken ), in het Westen aan Lazio en in het Zuiden aan Molise. Het klimaat variëert van mediterraan aan de kust tot continentaal bij de bergen. De Montepulciano druif groeit hier al meer dan 200 jaar en levert een droge, zachte rode wijn op, die licht taninerijk, sappig en vriendelijk is. 

Per glas €3,95

Per fles € 19,50

 

ROSÉ WIJNEN

Cesari Essere Rosato

De wijngaarden van deze beroemde herkomstbenaming liggen tussen de rechteroever van het Gardameer en de stad Verona. Het is lichtgekleurde rosé met zachte fruitige smaak. Aardbeien en frambozen komen zowel in de geur als smaak duidelijk naar voren. In de afdronk vindt men een aantrekkelijk bittertje. Deze rosé uitstekend als aperitief.

Per glas €3,95

Per fles € 19,50

 

GA HIER NAAR DE DRANKENKAART