VLEES EN VISGERECHTEN – PIATTI DI CARNE E PESCE

Wij serveren alle hoofdgerechten met een saladegarnituur en een keuze uit:

Pommes frites met mayonaise of Pasta

 

SPIEDINO DI POLLO 150gr 9.50 | 300gr 16.50

Met citroenpeper en rozemarijn gemarineerde malse stukken kip aan een spies gegrild, geserveerd met kruidenboter of pestoroomsaus

SPIEDINO DI FILETTO DI MAIALE 150gr 9.50 | 300gr 16.50

Gegrilde varkenshaasspies geserveerd met kruidenboter of champignonroomsaus

SPIEDINO DI BISTECCA 150gr 11.00 | 300gr 19.50

Gegrilde biefstukspies geserveerd met kruidenboter of peperroomsaus

BISTECCA ALLA GRIGLIA 200gr 15.95

Malse kogelbiefstuk van de grill, geserveerd met kruidenboter of peperroomsaus

MIXED GRILL 450gr 18.50

Trio van malse stukken biefstuk, varkenshaas, en kipfilet aan een spies gegrild, geserveerd met een keuze uit kruidenboter, champignonroomsaus of peperroomsaus

GAMBERONI IN UMIDO 17.50

Gepelde garnalen met champignons, paprika, courgettes en cherrytomaatjes in knoflookkruidenboter gebakken en afgeblust met witte wijn

EXTRA BIJGERECHTEN 2.50:

  • Bladspinazie met Parmezaanse kaas
  • Gemengde salade met balsamicodressing
  • Gebakken champignons met kruidenboter