VLEESGERECHTEN – PIATTI DI CARNE

Wij serveren alle vleesgerechten met een saladegarnituur en een keuze uit: Pommes frites of Pasta

U heeft de keuze uit volgende sauzen bij uw vleesgerecht:

Kruidenboter, Champignonroomsaus, Peperroomsaus, Gorgonzolasaus, Pestoroomsaus.

POLLO ALLA TOSCANA 12.50

Toscaanse ovenschotel met kipfiletreepjes, champignons, courgettes, knoflook, bosuitjes en pomodori saus met kaas gegratineerd

FILETTE DI MAIALE 14.00

Op de grill gebakken varkenshaas met in kruidenboter gebakken champignons, spekreepjes en bosui

BISTECCA ALLA GRIGLIA 16.50

Malse kogelbiefstuk van de lavasteengrill

TAGLIATA DI BISTECCA 16.50

Gegrilde biefstuk in plakjes gesneden met rucola, zongedroogde tomaat, gegrilde courgettes en Parmezaanse kaas, begeleid door een truffelpasta

MIXED GRILL 450gr 18.50

Trio van malse biefstuk, varkenshaas en kipfilet

 

VISGERECHTEN – PIATTI DI PESCE

STUFATO DI GAMBERONI 16.50

Gebakken garnalen met courgettes, champignons en tomatenroomsaus op een bedje van verse pasta met kaas in de oven gegratineerd

GAMBERONI ALLA DIAVOLA 16.50

Gebakken garnalen met een melange van kruidenboter en olijfolie met paprika, cherrytomaatjes, bosuitjes, rode pepertjes en knoflook gebakken, geserveerd met saladegarnituur en pommes frites of pasta