VOORGERECHTEN – ANTIPASTI           

VG BROODPLANKJE MET TRUFFELTAPENADE, KRUIDENBOTER EN KNOFLOOKSAUS 4.50

VG ZUPPA DI POMODORO 4.00

Italiaanse tomatensoep met verse basilicum en een scheutje room

VG PIADINA ALLA ROMANA 4.50

Flinterdun krokant pizzabrood met Parmezaanse kaas, rozemarijn en knoflookolie

VG PIADINA CON MOZZARELLA 5.25

Flinterdun krokant pizzabrood met mozzarella, zongedroogde tomaat en basilicum

VG FOCACCIA ALLA ROMANA 4.00

Versgebakken pizzabrood met Parmezaanse kaas, rozemarijn en knoflookolie

VG FUNGHI TRIFOLATI 5.80

Verse champignons met knoflook in kruidenboter gebakken

CALAMARI ALLA ROMANA 6.50                                                                                                                  

Krokant gebakken inktvisringen met knoflooksaus

INSALATA MISTA 7.50

Italiaanse gemengde salade met een keuze uit: mozzarella, gegrilde kipfilet of gebakken garnalen

CARPACCIO 8.50

Rundercarpaccio met pesto, olijfolie, balsamico, rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

ANTIPASTI MISTI    

Proef en deel authentieke specialiteiten uit Italië die op een houten plank geserveerd worden. Samen met een goed glas wijn, wordt deze proeverij zeker een succes.      

 

ANTIPASTI DI SALUMI 7.50 p.p. v.a. twee personen

Variatie van Italiaanse vleeswaren zoals parmaham, salami, coppa en mortadella

VG ANTIPASTI VEGITARIANO 7.50 p.p. v.a. twee personen

Vegetarische variatie van Italiaanse kazen, gegrilde groenten en meer

ANTIPASTI ALLA DONATELLO’S 8.95 p.p. v.a. twee personen

Uitgebreide voorgerechtenvariatie van warme en koude specialiteiten

Wijn-tip:

Fatascia Chardonnay Zibibbo – Sicilie, Italië. Per glas € 4.25 – Per fles € 19.95

In deze Siciliaanse wijn treffen we een niet voor de hand liggende combinatie, namelijk van de welbekende druif Chardonnay met de Siciliaanse Zibibbo druif. Chardonnay zorgt voor tropische indrukken van meloen en banaan, Zibibbo zorgt voor een mooie lichtzoetige toevoeging. Een verrassend samenspel en daardoor een interessante en aantrekkelijke wijn.